Nemzeti Hírháló     Hiszünk Magyarország feltámadásában!
A Magyar Föld nem eladó!
Kigyúlt a mennybolt, zeng a Hadak útja,
Csaba királyfi gyűjti táborát...
   
Budapest-Pest megye-Jász-Nagykun-Szolnok-Pest megye-Budapest vármegye futam útvonal

2007. 01. 27. Ébbresszük fel a Vidéket!

Útvonalunk elsődleges célja, olyan települések érintése,/természetesen Cegléd, mint alföldi forradalmi alappillér kivétel/
melyek kevésbé aktívak, szervezetlenek, információ, illetve kapcsolatrendszer hiányosak!
Éppen ezért, szeretettel kérünk benneteket, terjesszétek útvonal tervünket saját kapcsolati rendszereteken belül, s ha az útvonalon jelölt településeken kapcsolataitok vannak, beleegyezésükkel elérhetőségüket, a sikeres futam érdekében küldjétek el!

Indulás: Érd Művelődésház parkoló 7h

Érd, 7h - Budapest 7h30 - Gyál 8h - Üllő 8h15 - Monor 8h45 - Pilis 9h20 - Albertirsa 9h 30 - Cegléd 10h 15 - Szolnok 11h - Jászberény 12h 30 - Jászfényszaru 13h - Hatvan 13h 30 - Aszód 14h - Gödöllő 14h 30p - Veresegyház 14h 45 - Vác 15h - Göd 15h 30 - Budapest 18h


Szeretettel várjuk a kapcsolódó településeket, csatlakozó autósokat

torokevi@gmail.hu
06 30 472 9514

***********************************************

M E G H Í V Ó 1956 - 2006

A Forradalmi Nemzeti Bizottmány Vezetése Országos Tanácskozásra meghívja megyei, területi, városi szervezeteinek képviselőit, valamint - a nemzeti politikai társadalmi szervezetek vezetőit, akik elkötelezettek az '56-os szabadságharcunk eszmeisége iránt és egyetértenek a magyar nemzet morális forradalmának célkitűzésivel, ami 2006. szeptember 17.-én a budapesti Kossuth téren a népfelség jogán érvényt szerzett.

Időpontja: 2007. január 27. szombaton 14 órától 16 óra 30'-ig.
Helyszíne: Alsógöd, Pesti u. 72. József Attila Művelődési Ház
*
Meghívott díszvendégeink
Dr. Dobos Attila, táncdalénekes,
a Nemzetőr konzervatív hetilap főszerkesztője
*
Ifjú Hegedűs Lóránt, református lelkész
*
Zámbó Károly, római katolikus pap
*
Szilágyi Lajos, színművész
*
További információ: F.N.B. Ekrem Kemál György, ügyvivő, politikai szóvivő.
Telefon / Fax: 06-1-281-13-17


***********************************************

NYÍLT LEVÉL AZ EURÓPAI UNIÓHOZ

Kérelem az Európai Unió vezetőihez a hivatalos állásfogalásra miszerint az Unió elfogadja vagy elutasítja Magyarországot a demokratikus Európai Unión belül kialakult új diktatúraként
Addendum a Peticióhoz:
Magyarország: egy új diktatúra a demokratikus Európai Unión belül

Tárgy:
1. Az Európai Unió külön felkérése Magyarország védelmére 2007 március 15-én.
2. Az Európai Unió felkérése hivatalos állásfoglalásra a magyar nép demokráciáért folytatott harca mellett, és Magyarország Európai Uniós tagságának fenntartása feltételeként kikötni a jelenlegi diktatórikus kormány azonnali lemondását.

Committee on Petitions
The Secretariat
Rue Wiertz
B-1047 Brussels
Belgium
Email: Petitions@europarl.europa.eu
Mélyen Tisztelt Európai Unió Képviselők,

E levélben sürgős aktualitással tudatjuk Önökkel - hogy a magyar kormány - a hivatkozott korábban benyújtott Petícióban leírt bűncselekményei folytatásaként - további bizonyítékként diktatórikus mivoltára, minden korábbi mértéket felülmúlóan a legszélsőségesebb rendőri brutalitással való fenyegetést helyezte kilátásba 2007. március 15-re, az 1848-as Magyar Forradalom és Szabadságharc ünnepi rendezvényéhez várhatóan kapcsolódó kormányellenes tüntetések leverésére.

Ezen a napon a magyar kormány várhatóan a legvéresebb formában próbál bosszút állni a magyar demokratikus erők által országszerte folytatott kormány-ellenes tüntetésekért. E kormányellenes tüntetések 2006 ősze óta folyamatosan zajlanak, amióta a magyar miniszterelnök diktatórikus háborút hirdetetett ki a magyar nép ellenében, azzal hogy eltörölte az Alkotmányt és a törvényt, nyíltan elismerve a csalás, megtévesztés és a fizikai erőszak alkalmazását mint az ország kormányzására általuk "alkotmányosnak" tartott elveket. A diktatórikus hatalmak alapvető ismérve a csalás, megtévesztés és fizikai erőszak alkalmazása, valamint általánosságban a törvénytelenség törvényesként való bevezetése.

A közelgő március 15-i ünnepségekre hivatkozva, amelyen a magyar nép "szabadságát és függetlenségét" lenne hivatott megünnepelni, s amelytől az újból kialakult kommunista diktatúra a magyar népet a közelmúltban megfosztotta, a kommunista-diktatórikus kormány bevallja és a széles nyilvánosság elé tárja, hogy szándékosan növeli a március 15-i ünnepi tömegek ellen bevetendő halálos tömegoszlató rendőri erejét, három millárd forintot költve az adófizetők pénzéből az ellenük bevetendő fegyverekre.

Mivel a kormány "hivatalos álláspontja" szerint Magyarországon csak egy "kis szűk lázadó csoportocska" követeli a kormány lemondását, nem pedig nagy tömegek, és a békés ünneplőkkel szemben az október 23-i ünnepekkor már bizonyítottan elkövették bűncselekményeik, ezekből következően a kormány ekkora mértékű fegyverkezése csakis egy békés nagy létszámú ünneplő tömeg elleni megtámadására való felkészülést jelentheti.

E kormányintézkedés célja a fenyegetés és félelemkeltés hatását, mint a diktatúrák leglényegesebb elemét továbbfokozni, folytatásképpen az 2006 augusztusi őszödi beszéd, a 2006 szeptemberi és októberi demonstrációk elleni rendőri támadások és az október 23-i Forradalom ünneplésének véres elfojtása után.

Ezzel a legújabb fenyegetéssel a magyar kormány de facto megfosztott attól a jogunktól hogy megemlékezzünk egyik legnagyobb történelmi-nemzeti ünnepünkről, és ezzel megerősítette a magyar nép ellen meghirdetett hadüzenetét. Azon polgárok védelmére, akik mégis részt vesznek majd az ünnepségeken, kérjük ezért osztatlan figyelmüket, védelmüket és küldött független megfigyelőik által a nyilvánosság biztosítását Magyarországon, 2007 március 15. napján. A kormány a brutális rendőri erőszak bevetése mellett várhatóan tervezi ennek okát mesterséges módon megteremteni azzal, hogy ismételten elhelyezi titkos provokatőr-ügynökeit az ünneplő tümegben. Mindezek következtében az ünnepen résztvevők ki lesznek téve olyan szintű életveszélynek, amely az ellenük 2006 október 23-i ünnepségeken bevetett halálos erejű "rendőri" arzenált is felülmúlja majd.

Végül, és legnagyobb fontosággal, kérjük az Európai Unió hatóságait és vezetőit hogy hivatalosan foglaljanak állást a következőkben:

1) Az Európai Unió hivatalosan ismerje el, hogy egy demokratikus ország vezetője által bevallottan csalással és megtévesztéssel megragadott politikai hatalom és annak brutális fizikai erőszak révén történő fenntartása megegyezik az Európai Unió és a demokrácia törvényességi elveivel, és ennek értelmében nem ütközik egy adott ország uniós tagságának feltételeivel.

2) Amennyiben az Európai Unió a fentieket nem deklarálja, az Unió hivatalosan ismerje el hogy a jelenlegi magyar kormány diktatórikus, s mint ilyen összeférhetetlen a demokratikus Európai Unió demokratikus törvényeivel és elveivel. Ennek értelmében az Európai Unió ki kell kösse a jelenlegi magyar kormány azonnali lemondását illetve lemondatását annak feltételeként, hogy Magyarország a demokratikus Európai Unión belüli tagságának jogát fenntarthassa.

A Legteljesebb Tisztelettel:
A kapcsolódó bizottságok, egyesülések és egyének nevei és aláírásai
Kelt:
Kérjük továbbitásra: Franco Frattini úr és az Európa Parlament minden tagja számára Másolatban: Amnesty International, ENSZ, NATO és a világsajtó fő képviselői részére
FÚSZ INFÓ


***********************************************

Siklósi BeaHíres közéleti személyiségek részvételével indul a Magyar Média Iskola - Interjú Siklósi Beával

Az ismert televíziós szerkesztő vezetésével, szabadegyetem formájában médiaképzés kezdődik 2007 februárjában. A MAMI (Magyar Média Iskola) indulásának körülményeiről kérdeztük Siklósi Beát.

Mi a célja a Magyar Média Iskolának?

A cél olyan, a hivatásukat magas szinten művelni képes médiaértelmiség képzése, amire nagy szükség van, főleg akkor, amikor a média már a negyedik hatalmi ágnak tekinthető, és jól érzékelhetően az első helyre törekszik. Fontos, hogy legyenek képzett újságírók, akik a szakmai követelményeknek felelnek meg, és nem pénzügyi vagy politikai lobbiknak. Vissza kell adni a szakma becsületét. Ugyanakkor kiemelten fontosnak tarjuk a tudatos médiafogyasztási szokások minél szélesebb körben történő elterjesztését is, hiszen az emberek gyakran már nem tudnak mit kezdeni a rájuk zúduló információáradattal. Ez az oka annak, hogy a MAMI nyitott nem csupán a gyakorló vagy a leendő médiamunkások - újságírók, szerkesztők, operatőrök stb. -, hanem az élet egészen más területén dolgozók, e tekintetben tehát civil emberek számára is.

Milyen keretek között működik majd az iskola?

Jó másfél éve készülünk az iskola beindítására. Az események azt követően gyorsultak fel, hogy 2006 decemberében Zsámbékon, az Európai Gondolkodás Akadémiájával (EGA) közösen megrendeztük az I. Zsámbéki Médiakonferenciát ("Közszolgálatiság vagy médiamámor?"). A konferencián rengetegen érdeklődtek, hol tartunk a szervezéssel. Nos, a Magyar Média Iskola februárban indul az EGA keretein belül egy olyan, szabadegyetem jellegű konzultáció-sorozattal, aminek azt a címet adtuk, hogy "Bevezetés a médiába". Neves politológusok, a tömegkommunikáció, a televízió, rádió, írott sajtó, internetes portálok legjobbjai oktatnak majd a MAMI-ban. A Magyar Asszonyok Érdekszövetségének segítségével, velük együttműködve, Budapesten indul az első szemeszter.

Mit lehet tudni a Magyar Asszonyok Érdekszövetségéről?

Egy civil szervezet, fantasztikus elképzelésekkel és tervekkel. Céljuk a civil világ, azon belül is a nők szerepének erősítése.

Kik oktatnak a MAMI-ban?

Néhány nevet említenék: Pokol Béla, Stumpf István, Aczél Petra, Borókai Gábor, Kondor Katalin, Kudlik Júlia, Korbuly Péter, de a névsor korántsem teljes. Az elméleti oktatás mellett a média gyakorlati világába is bepillanthatnak hallgatóink, akik közül számosan a határon túlról érkeznek.

Kik nyerhetnek felvételt a Magyar Média Iskolába?

Tantárgyi követelmény nincs. Minden érdeklődőtől várunk egy önéletrajzot, motivációs levelet, valamint sor kerül egy felvételi beszélgetésre. Ezek alapján születik meg a döntés, ki lehet a MAMI hallgatója.
Jelentkezni a mediamami@gmail.com-on lehet.
Telefon: (+36 30) 597 06 06, (+36 1) 230 50 40.

Mindenkit szeretettel várunk!

Az interjút készítette: Skodacsek András, Nemzeti Hírháló

***********************************************

Bujkáló városházi politikusok

A fővárosi önkormányzat MSZP-SZDSZ-es vezetése ebben az évben drasztikus elvonásokat helyezett kilátásba a kulturális és oktatási ágazat finanszírozásában. Ennek következtében az általa fenntartott színházakban várhatóan az év közepén a függöny végleg legördül. Az oktatás területén az egészségügyhöz hasonlóan az eredeti jelentésétől megfosztott reform kifejezést használva tervbe vették mintegy húsz iskola megszüntetését. Teszik ezt minden hatástanulmány nélkül, megtévesztő feltételekre és adatokra hivatkozva, nevelő közösségeket szétzilálva, diákjogokat semmibe véve. A nyilvánvaló cél az iskolák bezárásával, több száz pedagógus elbocsátásával a források kivonása, "melléktermékként" pedig értékes ingatlanok eladása.

A közszolgálati televízió esti politikai műsora mindkét területen megkísérelte a háttér megismertetését, a legkézenfekvőbb kérdések megvitatását. Megdöbbentő módon a fővárosi koalíció illetékes politikusai, bizottsági elnökei vagy alelnökei közül senki sem vállalta a szereplést, miközben ez funkciójukból eredő kötelességük lett volna.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom felszólítja Demszky Gábort, hogy mindaddig, amíg nem képes a kulturális és oktatási területre megfelelő támogatottságú helyettest állítani, addig ő próbálja a nyilvánosság fórumain megvédeni e drasztikus intézkedéseket, az illetékes bizottsági elnököket pedig hívja elő rejtekhelyeikből.

Balczó Zoltán,
alelnök


Kedves Jobbik-os Barátaim, és minden más jóérzésű honfitársam!

Felvetettétek az iskolaépületek esetleges eladását, ami azt az ötletet adta, hogy ki kell jelenteni pártoknak és társadalmi szerveknek, hogy akik ezután a jelen vagy más nem nemzeti érdeket képviselő kormánytól vesznek bármi ingatlant, üzletet, vagy bár mit ami a nemzet tulajdonát képezi, a nemzet érvénytelen adás-vételnek tekinti, és a következő választás utáni kormány minden ilyen nemzeti tulajdont képviselő értéket visszaállamosít!

Tehát minden esetleges vásárló legyen elkészülve, hogy a jelen kormány által elkótyavetélt vagyon visszaszáll eredeti tulajdonosához, a magyar nemzethez. Ugyanakkor a nemzeti vagyont elkótyavetélő politikusok is nemzeti vagyon jogtalan eltulajdonításáért büntetőjogilag felelősségre lesznek vonva. Ezt aki tudja, illetve akinek van sajtó kapcsolata, minden lehetséges fórumon hozzátok a köz tudomására, hogy senki ne mondhassa annak idején, hogy nem tudta.

Üdvözlettel,
Dr. Balogh Sándor

***********************************************

KÖZLEMÉNY

A Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház 2006. január 28-i vasárnapi vendégjátéka Budapesten a Szabó Dezso színházban betegség miatt elmarad. A jegyek visszaválthatók vasárnap 18 órától a helyszínen, vagy érvényesek a 2006. március 4-én 19 órai kezdettel tartandó azonos eloadásra a Szabó Dezso színházban.

A további meghirdetett eloadásainkat ezen közlemény nem érinti.

"Uram, ments meg engem a hazug ajaktól és a csalárd nyelvtől!"
Zsoltárok k. 120:2
Egységben a Szent Koronával!
Mementó 2006
Szekszárd Garay tér
Harctér
Szent Korona rádió
Kossuth Tér Rádió
Szent István Rádió
Folkrádió

Feltöltődés zenével

Hírvonal: 1/222-0343
Szántai Lajos:
Párthus Jézus 1. rész
Párthus Jézus 2. rész
 
Hírháló ajánló
Bartina zenekar

"Mert a Seregek Ura meglátogat téged mennydörgés, földrengés, nagy zúgás, viharos forgószél és emésztő tüzes lángok közepette." Ézsaiás könyve 29:6

"Aki pedig világi javakkal rendelkezik, de elnézi, hogy a testvére szükséget szenved, és bezárja előtte a szívét, abban hogyan lehetne az Isten szeretete?" János első levele 3:17


 
Támogatási lehetőségek | Hozzászólások | Szerintem | Hírküldés | Vendégkönyv | Feliratkozás | Leiratkozás |
| Levélformátum | Nagyobb betű | RSS | Levelezőlistánk
Közvetlen olvasó: 21839, továbbítva: ~10900, Kelt: 2007.01.25, 07:17:22