Ha ez a levél nem látható, mint weblap klikkeljen ide Nemzeti Hírháló hírlevél
 
 
Bugyinszki György: Sok bevándorló, és akkor mi van?
2007. február 21. 10:18 MNO

Bugyinszki György: Vajon véletlen volna, hogy bombasztikusnak szánt bejelentésével Semjén éppen a magyar demográfiai helyzetről szóló parlamenti vitanapon állt elő? Aligha. Fogy a magyar, jön a sok idegen - témánál vagyunk. Mert tegyük fel, hogy a kormány (az európai társadalomfejlődéssel összhangban) valóban nyitni szándékszik egy, a mostaninál befogadáselvűbb migrációs politika felé. És akkor mi van? Az itt letelepedők talán nem teljes jogú tagjai a magyar nemzetnek? Úgy tűnik, a kereszténydemokraták szerint nem. (Való igaz, hogy Európában élénk viták folynak a bevándorlási szabályok szigorításáról, ám Magyarországon ez jelenleg irreleváns. Idehaza kevesebb mint két százalék a külföldről áttelepültek aránya, míg ugyanez a szám Németországban csaknem 10 százalékos.)

(Népszabadság, 2007. február 21.)

 
 

Kedves Mindenki!
Délben érkezett a hír, hogy holnap (02.22.) csütörtökön 14 órakor tüntetés-t szerveznek az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI - Hűvösvölgyi út 116.) kertjében melyre - a nem túl szerencsés időpont ellenére is - sokakat (minél többeket) hívnak és várnak.
Üdvözlettel:
Krasznói Mihály
06 20 434-6619

 
 

Szó szerinti idézetek a kormány migrációs stratégiája című tanulmányból

"Az ázsiai migránsok különösen fontos szerepet kaphatnak a jövőben. Erre a ma is megfigyelhető folyamatra/jelenségre - a benne rejlő lehetőségek kiaknázásának céljából - indokolt ráerősíteni azzal, hogy egyes munkaerő-piaci szektorokban, és egyes személyi kör részére (pl. önfoglalkoztatók, kulcsszemélyzet) külön programokkal segítjük az ázsiai migránsok bevándorlását Magyarországra." - olvasható a KDNP birtokába jutott "A kormány migrációs stratégiája" című 2007. januárjában kelt tanulmányban. A dokumentum létezéséről Semjén Zsolt kedden számolt be sajtótájékoztatón és az országgyűlésben. Szó szerinti idézeteket olvashat a kormányzati előterjesztésből a www.kdnp.hu oldalon.

 
 

Nem tűrjük a magyar nép megnyomorítását!

ELÉG VOLT!!!
Bicske csatlakozik a IV. ORSZÁGOS BLOKÁDHOZ!
Mindenkit szeretettel várunk Bicske és környékéről az 1-es út 29-31km szakaszán (Csabdi körforgó után, Bp. felé vezető szakaszon) 2007.02.24.-én, 9.00-15.00-ig!

HALLASD A HANGOD!
ÁLLJ KI A CSALÁDODÉRT A GYERMEKEIDÉRT!
Érd:Kispál Kinga 70/2-491-691 ifj. Báder Antal 20/9-731-754


 
 

Az ázsiaiak behozatala és az eltünt 900 milliárd forint

Annak idején beszámoltunk több internetes újság nyomán arról, (2007.02.15) hogy megvan az adófizetők pénze? A hír a Jakarta Post-ban röppent fel. A cikk arról számol be, hogy magyar befektetők 2005 júliusában 4 milliárd dollárt, azaz 2006 áprilisi árfolyamon számolva 880 milliárd forintot fektetnek be Dél-Szumátrában, (Ázsia-Indonézia) és egy erről szóló előzetes megállapodást írtak alá az Indonéz kormánnyal. Az aláíráskor a magyar befektetők képviselőin kívül (18 fő)jelen volt még Gyurcsány Ferenc és Kóka János is. A mai napig nem tudott a kormány ezzel az igen magas összeggel elszámolni, amely tulajdonképpen Magyarország egy éves költség-vetését fedezhette volna: nyugdíj, egézségügy, oktatás. Az akkori pénzeltünéssel kapcsolatos tudósítások nem adtak számot arról, hogy egy zürös országban, mint Indonézia, a környéken közismert agresszornak is számít. Az országban soha véget nem érő polgárháború dúl. Bár a cikkek felvetették, hogy egy ilyen országban milyen megfontolások alapján fektet be a Magyar Állam. Indonézia mind politikai, vallási, de közbiztonsági és katonapolitikai szempontból is zűrös és instabil helynek számít a világban. Azokról a cégekről, melyek egy ilyen országban kívánnak befektetni, joggal feltételezhető, hogy nem egészen legális gazdasági elképzeléseik vannak, vagy hogy a vezetőik félnótásak. Mi lehet tehát az eredeti szándék, amely a Magyar vagyont más országban kívánja befektetni? Amire senki sem gondolt az merőben más. Alantas nyereségvágy, jól átgondolt politikai manőver, "seftelés" az államkincstár megtömése érdekében.

Mit is mondott Gyúrcsány? "El lehet menni kérem Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni kérem szépen! Tessék!" Valójában arra gondolt, hogy betelepít másokat, "idegeneket". És mennyire nem viccelt. Hamarosan itt vannak a nyakunkon az ázsiaiak. Miért is seftel Gyurcsány az Indonéziakkal, amikor totálisan zürös ország? Mi azt hisszük és valójában a beszámolók is arról szólnak, hogy az államkincstár szeptember, októberban teljesen kiürül. Látni kell, hogy már üres, de juniusban mindenképpen az lesz.

Ha bekövetkezik amiben Gyurcsány meállapodott az 1.2 millió zsidó és 3 millió ázsiai betelepítése kapcsán akkor lesz elegendő adófizetője és hamar megtömhetik az államkincstárat, de saját zsebüket is. Ez állhat az Indonéziában befektetett 800 milliárd forint hátterében. Politikai szempontból bizonyára kedvező lesz a baloldali választók körében a betelepítés, hiszen nem csak Gyurcsány verheti a mellét, hogy megtönte az államkincstárat, de a baloldali választók is mondhatják: Gyyurcsány mellett érdemes volt kitartani. Csaak hogy nem veszik észre a francia példát. Betelepítettek robbantottak már ki nem egyszer zavargásokat. Ne gondolja senki sem, hogy nekik jobb lesz az életük. Ugyan olyan rabszolga sorsuk lesz, mint nekünk Magyaroknak. Előbb utóbb ők is fellázadnak és nekik nem sok veszíteni valójuk lesz. Nálunk is zavargások fognak kitőrni, kialakul egy maffia csoport, akik mindenre képesek lesznek. Összetűzésbe keverednek magyarokkal, ami beláthatatlan követlezményekhez vezet majd. Természetesen nagyobb a gond, ha a zsidók is betelepülnek. Második Gáza övezet lesz az országunkból és szintén klunkfliktusok fognak kialakulni nem csak a Magyar lakossággal, de az itteni Arabokkal is. Robbantásos merényletek veszik kezdetüket, sok ártatlan Magyar vére fog folyni.

Ezt pedig nem akarhatjuk. Tennünk kell ellene. Most még nem késő. Ha már betelepültek az ázsiaiak és a zsidók, akkor senki sem fogja tudni kirakni őket.

Balogh Béla
Forradalmibizottmany.com

 
 

Pedofil Hankó Faragó Miklós - ellenszenv tüntetés

A MIÉP helyi szervezetei február 24-én délután 15.30 órai kezdettel  e l l e n s z e n v - t ü n t e t é s t  tartanak Hankó Faragó Miklós igazságügyi államtitkár Szombathely, Nádor utca 12. sz. alatt lévő háza előtt, mert a jogi végzettségű SZDSZ-es honatya legalizálná már a 14. éven felüli gyermekek esetében is /!/ a saját célra történő pornográf felvételek készítését.

A szombathelyi Zanati úton délután 15. órakor befejeződő félpályás útlezáráson résztvevő tüntetők közül többen a fellobogózott, transzparenses autóikkal -miépes felvezetéssel- a Nádor utcába vonulnak, ahol az időközben máshonnan érkező gyalogosokkal, illetve egyéb járművekkel érkezőkkel együtt részt vesznek a MIÉP által szervezett tüntetésen.

A demonstráció bejelentése a rendőrségre megtörtént.

B.Kiss-Tóth László a MIÉP Vas megyei és szombathelyi elnöke

 
 
Támogatási lehetoségek | Hozzászólások | Szerintem | Hírküldés
Feliratkozás | Leiratkozás | Levélformátum | Nagyobb betu | Levelezolistánk
© Nemzeti Hírháló 2003-2007 - Támogatáshoz postacím: 7130 Tolna, Katona József u. 10/D RSS