Nemzeti Hírháló     Hiszünk Magyarország feltámadásában!
A Magyar Föld nem eladó!
Kigyúlt a mennybolt, zeng a Hadak útja,
Csaba királyfi gyűjti táborát...
   
Wass Albert
Intelem

Percre se feledd, hogy testvéred
minden magyar, bárhol is éljen.
Összetartásban rejlik csak erő.
Más ember földjén nincs számodra hely.

Félvilágot is befuthatod,
más ember földjén testvértelen leszel,
s elfúj a szél, mint kósza őszi lombot,
ha nemzetedről megfeledkezel!

Te bús magyar, kit száműzött hazád,
s idegen zsarnok lakja otthonod:
bús sorsodért ne vádold nemzeted,
kit úgy tűnik, Isten is elhagyott.

A látszat csal. Isten ma is a régi.
Te hagytad őt el, te s a többiek,
s míg vissza nem zarándokoltok Hozzá,
s a múlt hibáit le nem törlitek:

magyar földön nem lesz új
Magyarország,
Gaz és szemét nem terem nemzetet!
S a gyűlöletet nem mossa le semmi,
csak az összetartó igaz szeretet!


***********************************************

A Magyar Nemzetért Mozgalom bajai szervezete február 3.-án ismét forgalomlassító demonstrációt tart a Szentistváni temető előtt, majd autós konvojban végig haladunk a városon a Szentháromság térig.

Ébresztő Magyarok!

***********************************************

Honfitársaim! Barátaim!

Azt hiszem mindannyian egyetértünk abban, hogy a jelenlegi kormány, a jelenlegi hatalom és rendszer elleni tiltakozásunkat koordinálni kell.Égetően szükség van egy összefogó irányításra, ill. a tüntetéseket, megmozdulásokat országosan szervező, koordináló bázisra.Ennek szükségessége már régen megérett és most eljutott végre a megvalósulás stádiumába.

Fentiek szellemében hívunk és elvárunk minden olyan nemzeti érzelmű egyént, szervezetet és pártot, aki nem tudja elfogadni a jelenlegi hatalom ámokfutását Március 3.-ára, Szombatra a Visegrádi Sportcsarnokba 10-18 óra között megrendezésre kerülő országos találkozóra

Mellékelve küldöm a tájékoztatót és a meghívót.
Gyertek minél többen, hív a Haza!!
Fogjuk meg egymás kezét, így könnyebb!!

Viszontlátásra szombaton Visegrádon.
Tolnay Gusztáv
Rendszerváltó Fórum

VISEGRÁDI DISPUTA V.
TÜNTETŐ CSOPORTOK ELSŐ ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA.
Visegrád városi sportcsarnok.
2007. március 3. szombat, 10-18 óra.

Honfitársaink!
Március 15-i nemzeti ünnepünk elsősorban a szabadságszeretet örök szimbólumaként él tovább dicsőséges történelmünkben. Ezen a kitüntetett tavaszi napon az elnyomás, a megfélemlítés és az igazságtalanság felett diadalmaskodott a szabad magyar ifjúság. Ez a nagyszerű tett bennünket is közös cselekvésre kötelez. Alkotmányos alapjogaink korlátozásának idején, ez a nehezen kivívott szabadságeszmény ma ismét különös rangra emelkedett. A jelenlegi hatalom félelemkeltő szándékaival és diktatórikus törekvéseivel szemben, együttes nemzeti összefogással kell megvédelmeznünk a magyar demokráciát! A közösen ünneplő megemlékezések felmutatása mellett, a hatékony cselekvés érdekében mozgósítunk most mindenkit szerte az országban. Közös politikai erő és akarat kimunkálására hívjuk a Gyurcsány rezsim ellen országszerte tiltakozó csoportok küldötteit. Visegrádi tanácskozásunkon az aktuális politikai elemzések mellett, előterjesztjük a morális forradalom 12 pontos követelését -mely közös szándéknyilatkozatot a résztvevők aláírásukkal hitelesítenek-, majd útnak indítjuk az egész országot behálózó, tettre kész nemzeti körök mozgalmát. Feladataink hatalmasak, a szabadságszerető Magyarország nem várhat tovább tétlenül! Itt az idő, most vagy soha! Találkozzunk Visegrádon!

Részvételi szándékokat kérjük a harcter@post.com email címen, vagy a szervezőknél (Bene Gábor: 70/36o-3595 és Gonda László: 30/377-2690) jelezni.

Budapest, 2007. február 21.

        Magyar Nemzeti Bizottság 2006.
        Magyar Október Mozgalom
        Magyar Forradalmi Bizottmány
        Rendszerváltó Fórum
        Dunakanyari tüntető csoportok
        Nemzeti Konzervatív kör Szentendre
        Inconnu csoport
        Molnár Tamás
        ügyvivő

MEGHÍVÓ
VISEGRÁDI DISPUTA V.
Országos értelmiségi találkozó

2007. március 3. szombat 10-18 óra
Visegrád Városi Sportcsarnok

Kedves Barátaink!

Visegrád történelmi városában, immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a nemzeti oldal nagy értelmiségi seregszemléje. Hagyományaink tiszteletében szeretettel meghívtunk mindenkit, aki ezekben a cudar időkben tisztességgel, jó szándékoktól vezérelve, alázatosan szolgálja nemzetét.

Meghívtuk azokat a művészeket, akikre a legnehezebb időkben is számíthattunk. Többek között várhatóan itt lesz közöttünk: Erdei József előadóművész, Bereznay Péter festőművész, Dévai Nagy Kamilla előadóművész, Döbrentei Kornél költő, Dörner György színművész, Blaskó Péter színművész, Koltay Gábor filmrendező, Maczkó Mária énekművész, Pitti Katalin operaénekes, Prutkay Péter grafikus, Püski-Masszi könyvkiadó, Sinkovits Vitai András színművész, Somogyi Győző grafikus, Szemadám György képzőművész, Usztics Mátyás színművész, Vaszlavik László énekes.

Meghívtuk azokat az élő 1956-os hőseinket, akik példát mutattak nekünk. Többek között várhatóan itt lesz közöttünk: Balázs Piri László, Rácz Sándor, Vanek Béla és Wittner Mária.

Meghívtuk azokat a jogászokat, akik alkotmányozó és emberi jogvédő tevékenységükkel naponta védik a törékeny magyar demokráciát. Többek között várhatóan itt lesz közöttünk: Gaudi Nagy Tamás ügyvéd, Grespik László ügyvéd, Morvai Krisztina csapatának egy jogász tagja, Nagy László ügyvéd, Somogyi János ügyvéd, Zétényi Zsolt ügyvéd.

Meghívtuk azokat a honfitársainkat, akik közéleti/emberi példaadásukkal az elmúlt években mértéket állítottak elénk. Többek között várhatóan itt lesz közöttünk: Csókay András agysebész, Dobos Attila lapszerkesztő, Gorka Sebestyén politikai elemző, Gyetvai György az MVSZ budapesti elnöke, Grandpierre Attila csillagász, Kondor Katalin rádiós újságíró, Magyar Gábor orvos, Modor Ádám történész, Papp Lajos szívsebész, Patrubány Miklós az MVSZ elnöke, Siklósi Beatrix újságíró, Tóth Gy. László politikai elemző, Vona Gábor a Jobbik elnöke.

Végezetül, de nem utolsó sorban meghívtuk a Kossuth téri békés tüntetéseket és az országos demonstrációkat segítő szervezetek képviselőit. Többek között várhatóan itt lesznek közöttünk: a Jobbik, a HVMM, az L88, a Goj motorosok, a Nemzeti motorosok és a határainkon túli magyar szervezetek képviselői.

Budapest, 2007. február 26.


Molnár Tamás ügyvivő
A Visegrádi Disputa házgazdája

***********************************************

M E G H Í V Ó  S A J T Ó T Á J É K O Z T A T Ó R A
A  N E M Z E T I  J O G V É D Ő  A L A P Í T V Á N Y
Tisztelettel meghívja Önt a Magyar Kultúra Alapítvány Deák Ferenc termébe
cím: Magyar Kultúra Alapítvány, Budapest I. kerület, Szentháromság tér 6.
időpont : 2007. március 1. (csütörtök) 11 óra
A sajtótájékoztató tárgya:
1942- ben az un. újvidéki razzia (partizánellenes rendészeti művelet) során ezer zsidó meggyilkolásával, háborús bűntettel, ártatlanul vádolt dr. Képíró Sándor v. csendőrszázados ügyében a Jeruzsálemi Simon Wiesenthal központ helyi irodája által indítványozott felelősségrevonás, egy 1944- es hadbírósági ítélet végrehajtása tárgyában a Fővárosi Bíróság által hozott döntés ismertetése, értelmezése, válasz a kérdésekre!


***********************************************

MÁRCIUSBAN ÚJRA KEZDJÜK!
Kedves Barátaim!
Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy 2007. Március 1.-én 18.00 órai
kezdettel idegenvezetők kíséretében kirándulást szerveztünk
a KOSSUTH TÉRRE.
Idegenvezetőink irányításával megtekintjük a tér történelmi épületeit,
nevezetességeit, köztük az újkori látványosságot
a DUPLA KORDONT.
Zászló helyett hozzatok magatokkal egy nemzeti színű szalagot, melyet
egyesével a kordon függőleges rúdjaira fogunk kötni.
Találkozás 17.30 órakor az Őrs Vezér téren a gombánál, vagy 18.00 órakor
a Kossuth téri metró kijáratnál.
Az idegenvezetők szeretettel várnak, és kérik, hogy mindenki hozzon magával minél több embert.
(megj.: a látogatás teljesen törvényes lesz)


***********************************************

Még március 15-e előtt megalakul az új párt
2007. március 1., csütörtök 6:45

Még március 15-e előtt megalakul az új, magát nemzeti koalícióként jellemző párt - olvasható a Magyar Hírlapban.

Az újságnak nyilatkozó egyik szervező, Molnár Tamás elmondta: az egyelőre még név nélkül formálódó szervezet antipárt lesz, elnököt sem választanak, és nemzeti pártként a Kárpát-medencei magyarság érdekvédelmét tartják a legfontosabb feladatuknak.

A Gorka Sebestyén nemzetbiztonsági szakértő által bejelentett párt alapítói között a centrumtól egészen a nemzeti radikálisokig találni gondolkodókat - tette hozzá Molnár Tamás.

MR
Kapcsolódó linkek:
   A Kossuth tériek is az új jobboldali párt alapítói között lehetnek [2007. 01. 31.]
   Az új párt a cserbenhagyott jobboldaliakra számít [2007. 01. 31.]
   Új, "valóban jobboldali" párt alakul... [2007. 01. 30.]

***********************************************

Orbán: Az ország demokráciát és sikeres kormányt akar
2007-03-01 00:38 hírTV

"Az ország ma nem szakértői kormányt akar, az ország helyre akarja állítani a demokráciát és sikeres kormányt akar. (...) ide eljutni szerintem nem lát más módot (az ország), mint az előrehozott választást" - fogalmazott a Fidesz elnöke egy kereskedelmi tévének adott interjújában.

Közölte: az uralkodó elit és a közvélemény közötti egyre szélesedő szakadék áthidalásának feladata azokra hárít felelősséget, akik a kormánytöbbséggel rendelkeznek.

Véleménye szerint a változtatáshoz szükséges eszközök - miniszterelnök-váltás, a kormány átalakítása, a parlament feloszlatása - a többség kezében vannak.

Orbán Viktor úgy vélte: a Fidesz akcióival egyre-másra felkínálta azokat a "lehetőségeket és pillanatokat", hogy a kormánytöbbség változtasson. Ilyen lehetőségnek nevezte az önkormányzati választásokat, ahol a szavazók - mint hangsúlyozta - a kormányról is véleményt mondtak. Ide sorolta a Fidesz nagygyűléseit, ahol az emberek kifejezték a népakaratot, de e körben említette a parlamenti bizalmi szavazást, valamint a szakértői kormány lehetőségének felkínálását is.

A Fidesz elnöke azt mondta: ezek után már csak egy demokratikus eszköz maradt a demokrácia helyreállításához, a népszavazás. "Elgondolhatatlannak tartom, a legrémesebb álmaimban se jöjjön elő az a képzet, hogy egy elbukott népszavazás után a kormány úgy csinál, mint ahogy eddig tett, mintha mi sem történt volna. (...) a népszavazás (...) utolsó és egyben alkalmas eszköz arra, hogy változást érjünk el Magyarországon" - fogalmazott.

(MNO)

Nemzeti Hírháló
Programajánló!
Egységben a Szent Koronával!
Országos Blokád 4.

Székely miatyánk
Civil Jogász Bizottság
Mementó 2006
Szekszárd Garay tér
Debreceni Kossuth tér
Szeged tüntet és kitart
Harctér
Forradalom 2006

Mária Rádió
Szent Korona rádió
Kossuth Tér Rádió
Szent István Rádió
Folkrádió
Erdélyi tájakon
Feltöltődés zenével
Hírvonal: 1/222-0343
 
"Uram, ments meg engem a hazug ajaktól és a csalárd nyelvtől!"
Zsoltárok k. 120:2
Hírháló ajánló
Bartina zenekar
"Szíveteket szaggassátok meg, ne a ruhátokat, úgy térjetek meg Istenetekhez, az Úrhoz! Mert kegyelmes és irgalmas ő, türelme hosszú, szeretete nagy, és megbánja, még ha veszedelmet hoz is." Jóel könyve 2:13

"Jézus így válaszolt nekik: Nem az egészségeseknek van szükségük orvosra, hanem a betegeknek." Lukács evangéliuma 5:31