Kossuth Tér Rádió Budapest

2006. szeptember 17.
óta a(z) . nap
Próbaadás:
Katt ide a hallgatáshoz (Winamp)  Katt ide a hallgatáshoz (Windows Media) - HIBA esetén: ld. a Hallgatás menüpontot! Katt ide a hallgatáshoz (RealPlayer)Ismét kezedbe ajánljuk...

Ajánljuk:Nem ajánljuk:
Magunkról
Utolsó frissítés: 2007.05.28

2007. május 17-étől a lap szerkesztése nem rendszeres, a rádióadás változatlanul hallgatható. Miért mégis?

2006. szeptember 17-én történt valami Magyarországon. Ami után már senki és semmi nem ugyanaz Hazánkban, mint annak előtte volt. A szellem kiszabadult a palackból. Az igazság, a gyökeres változás iránti vágy szelleme. A hatalom mindent megtesz azóta is, hogy ezt a szellemet visszaszorítsa oda, ahonnan kiszökött. Ehhez igénybe vesz minden elképzelhető és elképzelhetetlen eszközt: sajtót, karhatalmat, nemzetközi kapcsolatokat, megfélemlítést, stb. Mindezt a „demokrácia” védelmében és nevében.

Ezekben a hetekben, a Karácsony közeledtével látszólag vesztett a mi 2006-os morális forradalmunk a lendületéből. De valójában csendben, rejtve nagyon sokunk lelkében ott parázslik a szándék, az akarat. Hogy már csak azért sem adjuk fel, azért sem megyünk haza. Hogy rendbe tesszük az 1989-óta félresiklott számtalan ügyünket. Hogy megcsináljuk a valódi rendszerváltást. Hogy beteljesítjük az 1956-os forradalom célkitűzéseit.

Ez az internetes rádió és (majd) portál azért született, hogy a már meglevő hírforrásokhoz (kossuthter.com, szentkoronaradio.com, stb.) társulva segítsen a 2006-os forradalmi láng életben tartásában. Segítsen a rendezvények, megmozdulások koordinálásában, szervezésében. Legyen eszköze az egymással való kapcsolattatásnak. Tudósítson a morális forradalom eseményeiről. Folyamatosan és híven tájékoztasson a bel- és külmagyarság ügyeiről. A megegyezés reményében nyújtson fórumot a különböző nézeteknek, gondolatoknak. Közben meg sugározzon értékes és szép magyar zenét, ezzel örömet, kikapcsolódást nyújtva lehetőség szerint minél szélesebb hallgatórétegeknek.

A Kossuth Tér Rádió beindításával egy már régen, a Pannon Rádió megszűnése óta dédelgetett álom valósul meg. Egészen szűk, családi vállalkozásban. Reméljük: győzzük majd…

Határozott szándékunk, hogy a Kossuth Tér Rádió pártoktól, oldalaktól független legyen. Mert az igazság sem nem baloldali, sem nem jobboldali. Az igazság az egyszerűen igazság. Ezzel a törekvéssel szeretnénk hozzájárulni a fájdalmasan (legalább) kétfelé szakított magyarság újraegyesítéséhez, az árkok tényleges, nem csak szavakban történő betemetéséhez. Mert Magyarország felemelkedése, Széchenyi víziója ("Magyarország nem volt, hanem lesz!") csak minden magyar összekarolásával valósulhat meg. Adja Isten: úgy legyen!

A Kossuth Tér Rádió csapata

Budapest, 2006. december 17.


Copyright: KTR Team © 2006-2024   ***   Hosted by: ArubaCloud